Sprekerscoaching

Als je jezelf presenteert in welke vorm of bij welke gelegenheid dan ook dan wil je graag dat het door jou gewenste effect wordt behaald. Presentatievaardigheden dragen daaraan bij. Iedereen heeft van nature een set van deze vaardigheden en daarmee kom je al een heel eind. Maar soms wil of kun je meer en dan kan een coaching gericht op het verbeteren van je persoonlijke presentatie een goed idee zijn.

Tijdens een presentatie coaching analyseer ik met jou de vraag; wat wil je leren, waar loop je tegenaan? Maar ook ontdekken we samen je natuurlijke, aangeboren, set aan vaardigheden. Want het volledig tot bloei laten komen daarvan is de eerste stap naar nog beter en zelfverzekerder presenteren. Van daaruit kunnen we werken aan mogelijk nieuwe vaardigheden.  

Jezelf zien op beeld en horen op band is een zeer effectieve manier van werken aan je persoonlijke presentatie. Soms vind je het moeilijk om te omschrijven wat je zoekt maar helpt het als je jezelf ziet en hoort. Daarom horen beeld- en bandopnames bij vrijwel iedere coaching.

En dan de inhoud van hetgeen je brengt. Vorm is natuurlijk belangrijk maar deze ontstaat pas als je de inhoud meester bent. Aan de inhoud en opbouw van je boodschap geven we dan ook uitvoerig aandacht tijdens een presentatie coaching.  

Presentatie coaching is maatwerk. En dat maatwerk brengt je verder. Je zal het voelen, je zal het zien en horen !

Simone van Trier Presentaties 
Dat spreekt.
St. Hubertuslaan 43, 6212 BH Maastricht
T +31 (0)43 325 93 77
M+31 (06) 53 28 20 93
vantrier@datspreekt.nl

twitter_40pxlinkedin_40pxyoutube_40px