Presentaties

Veel termen zijn van toepassing op de rol die ik vervul; dagvoorzitter, presentator, moderator, discussieleider, congresvoorzitter, facilitator, sprekerscoach, presentatietrainer, gespreksleider, soms ook mediator.

Met inmiddels ruim 21 jaar ervaring noem ik mijzelf een energieke, veelzijdige en ervaren gespreksleider en sprekerscoach. Het is begonnen met mijn werk als nieuwslezer voor radio en TV. Elke ontmoeting, elke bijeenkomst en iedere actualiteit  verken ik met een open nieuwsgierige blik. Ik vind het heerlijk van waarde te zijn bij het vinden van de juiste diepgang en toon van een gesprek, dialoog of debat. Daarnaast werk ik graag met sprekers voordat ze het podium nemen om met hen de inhoud en vorm van hun presentatie af te stemmen op het publiek.

Ik ben ervan overtuigd dat goede communicatie de sleutel is tot elk succes. Van goede communicatie is sprake als je communiceert met respect voor elkaars achtergrond en mening én oog hebt voor elkaars doel. Als onafhankelijk gespreksleider draag ik daar aan bij. Mijn voorbereiding van gesprekken of bijeenkomsten wordt wel eens vergaand genoemd. Maar ik houd mijn opdrachtgevers en mijzelf dan ook graag scherp.  

Ik werk in de Nederlandse, de Engelse en de Franse taal.

Simone van Trier Presentaties 
Dat spreekt.
St. Hubertuslaan 43, 6212 BH Maastricht
T +31 (0)43 325 93 77
M+31 (06) 53 28 20 93
vantrier@datspreekt.nl

twitter_40pxlinkedin_40pxyoutube_40px